Cursos

Introducció a la Permacultura

Creus que es possible una forma diferent de concebre l’agricultura? Creus que l’agricultura i la natura poden ser la mateixa cosa? Vols produir al balco, al jardí o al teu hort productes ecològics i nutritius?

Aquest es el teu curs!

Inici Curs: 26/04/2015.

Modalitat: Presencial.

Estructura: 10 sessions de 6 hores (2h teoria + 4h pràctiques). Les classes s’imparteixen                             els dissabtes, de forma quinzenal. Excepte la primera sessió, Diumenge 26.

Programa Curs: Programa_Assignatura_Permacultura_AH_2015

Preu: 8€/sessió. 25%descompte per a jubilats, aturats i menors de 25 anys.


El Jardí Comestible

¿Què en pensaries si et diem que pots gaudir de l’estètica d’un jardí ornamental a la vegada que n’obtens productes ecològics i amb elevats nivells nutricionals?

Vols aprendre com aconseguir aquesta harmonia entre estètica i productivitat? Vols ampliar els teus horitzons com a paisatgista o jardiner integrant les flors i les verdures i dissenyar art amb la natura?

Aquest es el teu curs!

Inici Curs:  25/04/2015.

Modalitat: Presencial.

Estructura: 10 sessions de 6 hores (2h teoria + 4h pràctiques). Les classes s’imparteixen                             els dissabtes, de forma alterna.

Programa Curs: Programa_Assignatura_Jardi_Comestible_AH_2015

Preu: 8€/sessió.  25%descompte per a jubilats, aturats i menors de 25 anys.


Curs Certificat de Permacultura

Vols adquirir els coneixements per dissenyar, gestionar i executar projectes relacionats amb l’agricultura ecològica i especialment en Permacultura?

En aquest curs et donarem les claus per comprendre el sòl, utilitzar els recursos locals, dissenyar en funció de les condicions bio-físiques de l’entorn, programar rotacions i associacions i la importància de la biodiversitat entre altres.

Inici Curs: 26/05/2015

Modalitat: Presencial. Amb certificació que acredita la superació del curs.

Hores lectives: 300 h.

Estructura: 50 sessions de 6 hores (2h teoria + 4h pràctiques).  Les classes s’imparteixen                             els Diumenges.

Pràctiques: El curs inclou pràctiques d’empresa.

Programa Curs: 

Programa_Assignatura_Curs_Certificat_Permacultura_AH_2015

Avaluació: Examen teòric/pràctic al final de cada bloc + projecte final.

Preu: 8€/sessió.  25%descompte per a jubilats, aturats i menors de 25 anys.


Cursos Monogràfics

Vols obtenir la certificació al teu ritme? Vols ampliar coneixements? O simplement t’interessa un tema o aspecte en concret!

Aquest es la teva modalitat!

Inici Cursos: Abril 2015 (per concretar el dia).

Modalitat: Presencial.

Estructura: Estructura lliure. Sessions de 6 hores (2h lectives +4h pràctiques). Classes                              dissabtes i diumenges.

Programa curs: Consisteix en les mateixes sessions dels altres cursos. Pot estar informat del temari de cada sessió amb una setmana d’antelació al nostre facebook o a la nostre agenda.

Preu: 8€/sessió.  25%descompte per a jubilats, aturats i menors de 25 anys.

 


Més Informació:

Nom (necessari)

Correu electrònic(necessari)

Comentari (necessari)